Jornada Femenina

1888
Aquest 7 d'octubre de 11:00 a 13:00 tindrà lloc al club la primera jornada d'esgrima dedicada a les alumnes del club. Està dirigida a totes les dones del club amb mínim de 11 anys i sense límit d'edat, tots els nivells d'experiència (des d'expertes a noies que porten només una setmana). En resum per totes.

El tema serà arbitratge d'esgrima que ha sigut molt ben acollit per les nostres tiradores que volen aprofundir en aquest tema i resoldre dubtes.

Vull recordar que aquesta jornada no només té un objectiu esportiu si no un de més important de caire social, on pretenem que les nostres alumnes reforcin la seva relació amb el club, l'esgrima, i amb l'esport en general, com també entre elles i d'aquesta manera indirectament incrementar la presència femenina a l'esport i concretament a l'esgrima que és l'esport que ens ocupa.

Esperem així posar el nostre granet de sorra i començar a impulsar a que les dones participin més a les activitats esportives més enllà dels entrenaments habituals i més presència femenina a l'esport a tots els nivells.